Mart Franken opgenomen in de nationale kunstagenda

Franken is opgenomen in de nationale kunstagenda van Giséla in het Veld. Het afgelopen jaar was de eerste Brabantse Kunstagenda 2012 een succes.

Mede door dit succes nu een nieuw initiatief: De Nationale Kunstagenda 2013.

Giséla in het Veld brengt in deze agenda het werk samen van 52 kunstenaars uit Nederland. Kunstenaars allen wonend of werkend in Nederland, waaronder Ted Noten (kunstenaar van het jaar), Ans Markus, Marianne Naerebout, Hans Wap, Janneke Brinkman, Evert Thielen, Kiki van Eijk, Joost van Bleiswijk en vele anderen (zie voor deelnemers: www.nationalekunstagenda.exto.nl).

Een rijk palet van schilders, beeldhouwers, vormgevers, ontwerpers, dichters en fotografen. Een unieke uitgave met werken in zeer verschillende technieken en in uiteenlopende stijlen, die een staalkaart biedt van de beeldende kunst in Nederland.

De kunstagenda is een prachtig cultureel eindejaarsgeschenk. De agenda is voorzien van een makkelijke ringband waardoor de agenda vlak op tafel blijft liggen. Naast iedere weekpagina is links een kunstpagina met een werk van één van de deelnemende kunstenaars, rechts een schrijfgedeelte.

Doel van de agenda is dat u in één jaar 52 professionele kunstenaars uit Nederland beter leert kennen!

Specificatie agenda :

  • formaat agenda: 21 cm breed x 18 cm hoog
  • 52 pagina’s kunst; naast iedere weekpagina een kunstpagina, alles full color
  • 4 pagina’s informatie met o.a. jaaragenda 2012 en 2014 en schoolvakanties
  • 2 pagina’s kaft van stevig karton, dubbelzijdig in full color

Website van de nationale kunstagenda : klik hier